Bestel nu je ticket

Griekse Avond

Naar een taverna of restaurant gaan is voor de levenslustige Grieken een ‘way of life’. Het is meer dan alleen de maag vullen, het is de hele avond genieten! De Griek neemt de tijd om te eten, te drinken en om te dansen! Het liefst in gezelschap van zoveel mogelijk vrienden en familie! Deze manier van leven zetten wij graag voort bij Talentino te Margraten.

U bent van harte welkom tijdens onze Griekse avond! Met de gezellige live muziek en een heerlijk Grieks diner waant u zich even in het land waar ouzo wordt gedronken, tzatziki wordt gegeten en de sirtaki wordt gedanst!

Op zaterdag 13 en 20 juli 2019 kunt u genieten van de Griekse Culinaire Keuken en waant u zich nog even een avondje op vakantie. De avond start om 18.30 uur en kost €22,50 (exclusief drank). Reserveren kan via de ticketshop.

De extra opbrengsten van deze avond komen ten gunste van onze Talenten, waarmee zij op hun welverdiende vakantie extra excursie mogelijkheden hebben.

Yamas en tot dan!

Wildavond

Eind oktober is het wildseizoen in volle gang. Daarom staat er zaterdag 26 oktober 2019 wild op het menu bij Restaurant Talentino Margraten. Al jaren wordt deze avond door veel van onze gasten als uniek beleeft. We gaan u versteld doen staan van allerlei heerlijke culinaire specialiteiten van ons restaurant.
Wanneer iedereen aan tafel heeft plaatsgenomen nemen wij u mee op een culinaire reis waarbij diverse soorten wild worden geproefd. Laat uzelf verrassen door onze talenten en houd zeker nog een plekje vrij voor een smakelijk dessert!

Heerlijk genieten van een 6-gangen wildmenu in ons gezellige restaurant.
Deze avond start om 18.45 uur en kost € 47,50 (exclusief drank). Reserveren kan via de ticketshop.

TICKETSHOP